Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

cholera przypadkowo wy***ałem zdjecie z serwera :thumbdown: z podpisu

Opublikowano

cholera przypadkowo wy***ałem zdjecie z serwera :thumbdown: z podpisu

no i wszystkim spieprzyłeś podpis :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:29_________________________________________________lukasera specjalnie dla Ciebie :naughty: :naughty: :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171516.msg2199445#new

Opublikowano
  • Autor

NOO moge odetchnąć :notworthy:

[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 18:43_________________________________________________Panowie kupiłem ori końcówki wydechu od 1.8T. Bedzie rezanko jak mrozek puści :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 11:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 przeczytajcie to :D:polew:

Opublikowano

rezaj te końcówki i się pochwal bo widziałem że zakupiłeś :naughty: :naughty: :naughty:

wracając do gościa z paska to tak się zastanawiam jaki musiał mieć poryty beret że sobie sam wmówił iż ma 260KM :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Dailymotion.pl osstro:)
Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

a teraz przyznać się kto oglądał na całym ekranie? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hheh wyglada na to,ze Ty :P

Opublikowano

:no: mam podłączonego kompa pod LCD i jak zobaczyłem co ona wyprawia to wymiękłem :decayed: :decayed: :decayed:

dlatego się zastanawiałem czy ktoś nie odwalił numeru podobnego do mojego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

20110224028.jpg

jak wygladaja wasze brudne fury :D moja po ostatniej trasie na Toruń zrobiła się matowa :P

Opublikowano

a tak wyglądają :kox:

image.jpg[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 15:47_________________________________________________Łukasz jaki to był kod na zdjęcie w podpisie? bo już tyle kombinowałem że mnie szlak już trafia, a nadal się nie wyświetla :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

to był link, ale ostatnio przez przypadek wy***ałem go z serwera i sam musialem inne zdjecia wsadzić :/

nie mam tych zdjec z naszgo spociku pod reka i dlatego w podpis inne sobie wrzuciłem.

Ogólnie to bierzesz jakies zdjecie, zmiejszasz je porządnie i wrzucasz np na imageshack.us tam po załadowaniu dostajesz link i wrzucasz go do podpisu, ot całą filozofia.

Opublikowano

no i tak robiłem i nie działa :wallbash: jak wrzucę sam link to jest jako link w podpisie a nie obrazek a jak zapodam z ..... to w ogóle go nie wyświetla :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

wrzucasz zdjecie, potem ewentualnie klikasz w detale zdjecia i zamieść ten obraz

pkaz.jpg

później skopiuj do podpisu ten link i powinno być ok.

Tylko musisz wrzucić już z kompa jakieś mniejsze zdjecie, bo dość spore wychodzi poźniej w podpisie (mnie zmniejszyli moderatory:P )

Opublikowano
  • Autor

pomyślimy pomyślimy :)

Opublikowano

pomyślimy pomyślimy :)

a Ty nie miałeś jechać do BT w tym terminie? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A widzisz mnie gdzieś na liście :cool1:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 16:43_________________________________________________widze,ze ni chu chu.. z tym twoim podpisem :P

Opublikowano

myślałem że nie jedziesz bo masz inne plany w tym terminie :gwizdanie:

dzisiaj się dopiero za niego wezmę bo nie było mnie w domu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tam gdzie mialem być zrobiło sie niespokojnie i przełożyłem troche do przodu,ale czy skusze sie na jarosławiec... Hmm nie wiem, bo z kaską cienko. Zobacze po 10tym ile grosza w portfelu zostanie :kwasny:

Opublikowano

tam gdzie mialem być zrobiło sie niespokojnie i przełożyłem troche do przodu,ale czy skusze sie na jarosławiec... Hmm nie wiem, bo z kaską cienko. Zobacze po 10tym ile grosza w portfelu zostanie :kwasny:

a już myślałem żę w BT :drunk::dance::drunk::dance::drunk::dance: