Michal1277 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Witam , zakupiłem radyjko rns-d , okazalo sie ze cos bylo u mnie kombinowane z kablami , a problem polega na tym ze gdy naciskam guzik do wysuwania płyty nic nie slychac zeby napęd dzialał po za tzw. pipnięciem przy nacisnieciu guzika. Moje pytanie brzmi czy powinna byc tam jakas kostka odpowiadajaca za zasilanie cd-romu ? czy radio jest uszkodzone ? probowalem wlozyc plyte ale wydaje mi sie ze jest tam jakas bo nie moge jej włozyć . Prosze o jakas porade co z tym fantem zrobic . Z góry dzieki wielkie
majkel_majki Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jak najszybciej oddać sprzedawcy i zażądać zwrotu pieniędzy, tego nie warto naprawiać bo podaż jest bardzo duża.
Szarik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 w navi rns-d nie ma przycisku do wysuwania płyty,tylko wykonuje się to przez wejście w menu.Podłączenie kostek nie ma z tym nic wspólnego.
Michal1277 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 o dzieki wielkie , bylem pewny ze przycisk u gory po prawej przypominajacy flage sluzy to wyciagania plyt
Recommended Posts