ziembol89 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Witajcie, tak jak w temacie potrzebuje zrobic reset mmi nie moge zlokalizowac jak zrobic to w przypadku zwyklego mmi bez panelu przyciskow przy skrzyni. Caly moj panel do sterowania radiem znajduje sie nad klimateonikiem. Moje radio to concert. Zna ktos magiczny skrot klawiszy ? Setup+car +settings (prawy gorny ) juz testowalem i nic :/ 1
komoornik Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 To nie jest MMI. Nie ma żadnego resetu.
ziembol89 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Czyli mimo ze mam kolorowy ekran etc to nie jest mmi ? To jak to zresetowac ?
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Masz zwykłe RADIO CONCERT albo SYMPHONY a to nie jest MMITam sie nic nie resetuje
ziembol89 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Wyjasnie o co chodzi. Moje audi to wersja z USA. Dokladnie wczoraj zalozylem manetke od komputera pokladowego bo takowego nie posiadalem. Niestety w obecnej chwili srednie spalanie pokazuje mi w mpg a nie w litrach. Czytajac forum dowiedzialem sie ze po zmianie w vcdsie wartosci na l/100 trzeba skasowac mmi by wszystko dzialalo. I tu pytanie co zrobic by komputer pokazywal mi l/100 a nie galony.
ziembol89 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Ok czyli jednak licznik powinien zalatwic sprawe ?czy tylko to ?
Rekomendowane odpowiedzi