ziembol89 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Witajcie, tak jak w temacie potrzebuje zrobic reset mmi nie moge zlokalizowac jak zrobic to w przypadku zwyklego mmi bez panelu przyciskow przy skrzyni. Caly moj panel do sterowania radiem znajduje sie nad klimateonikiem. Moje radio to concert. Zna ktos magiczny skrot klawiszy ? Setup+car +settings (prawy gorny ) juz testowalem i nic :/ 1
ziembol89 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Czyli mimo ze mam kolorowy ekran etc to nie jest mmi ? To jak to zresetowac ?
wrclaguna Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Masz zwykłe RADIO CONCERT albo SYMPHONY a to nie jest MMITam sie nic nie resetuje
ziembol89 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Wyjasnie o co chodzi. Moje audi to wersja z USA. Dokladnie wczoraj zalozylem manetke od komputera pokladowego bo takowego nie posiadalem. Niestety w obecnej chwili srednie spalanie pokazuje mi w mpg a nie w litrach. Czytajac forum dowiedzialem sie ze po zmianie w vcdsie wartosci na l/100 trzeba skasowac mmi by wszystko dzialalo. I tu pytanie co zrobic by komputer pokazywal mi l/100 a nie galony.
ziembol89 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Ok czyli jednak licznik powinien zalatwic sprawe ?czy tylko to ?
Recommended Posts