czucz Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Hejka, Macie może namiar na terenie Lublina/okolice na kogoś sprawdzonego kto mógłby podjąć się zdiagnozowania usterki/naprawy fabrycznego webasto w aucie z mojego profilu? Z góry dzięki.
czucz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Mam takie błędy: 01407 Flame Extinguished - static - No indication on display 01406 No Flame - static - No indication on display Po wyczyszczeniu błędów i próbie odpalenia z FIS-a pojawia się to samo. ON na full w baku, temp. też ok do odpalenia webasto... W jednym zakładzie nie chcieli się dotykać tylko od razu zmieniać na niefabryczne "bo nie opłaca się robić"... Oczywiście bez sprawdzenia itd.
piotrek991 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 pisałem tu : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/379640-serwissprawdzenie-ogrzewania-postojowego-eberspacher/#entry4991348
sasza Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mam takie błędy: 01407 Flame Extinguished - static - No indication on display 01406 No Flame - static - No indication on display Po wyczyszczeniu błędów i próbie odpalenia z FIS-a pojawia się to samo. ON na full w baku, temp. też ok do odpalenia webasto... W jednym zakładzie nie chcieli się dotykać tylko od razu zmieniać na niefabryczne "bo nie opłaca się robić"... Oczywiście bez sprawdzenia itd. Brak płomienia. Trzeba zrobićm serwis piecyka. Jak coś pw
Rekomendowane odpowiedzi