Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanizyli wartość B7 pomoc z wyposażeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.mialem lekka stłuczkę nie z mojej winy.hestia zanizyli mi wartość a4 b7 1.9 2006.w aucie dolozylem schowki pod fotele grzane zwykle parówki, do tego listwy drzwi s line, dyfuzor zderzaka tyl s line, radio rns LED i gałka zmiany biegów s line. A co najważniejsze tak zanizyli wartość że smiac się nie przestaje, więc szukam pomocy z rozkodowanie wyposażenia za pomoc z góry dzięki. Wiem że temat był juz ogarniany więc proszę o wyrozumiałość. VIN: WAUZZZ8E07A071198

Opublikowano

Skoro dołożyłeś te rzeczy, to musisz to udokumentować.. Wynajmij swojego rzeczoznawce żeby Ci wyliczył wartość auta po wszystkich modyfikacjach i przedstaw je Hestii.

Opublikowano
  • Autor

Skoro dołożyłeś te rzeczy, to musisz to udokumentować.. Wynajmij swojego rzeczoznawce żeby Ci wyliczył wartość auta po wszystkich modyfikacjach i przedstaw je Hestii.

I

Listwy i zderzak tył dołączyli na dodatkowych ogledzinach ale navi i gałki s line i schowkow już nie chyba że zaliczają się do tzw pakietu schowkow co napisali w raporcie. Chciałem wiedzieć co za wyposażenie standardowe i dodatkowe dorzucił pierwszy właściciel który kupował autko w aso, bo wyposażenie standardowe plus dodatkowe według nich to ledwie 30 pozycji a na różnych płatnych stronach wychodzi około 100? Z tym że nie ma wglądu trzeba płacić sms.

Edytowane przez phantom71

Opublikowano

i zastanawiasz się czy zapłacić 30-40 złotych żeby uzyskać paręset więcej... rzeczoznawca też raczej tańszy nie będzie...

Opublikowano
  • Autor

i zastanawiasz się czy zapłacić 30-40 złotych żeby uzyskać paręset więcej... rzeczoznawca też raczej tańszy nie będzie...

nie o to chodzi. stać mnie na rzeczoznawce to koszt 250 zł. a chciałem sie dowiedziec poglądowo co sobie wpisal z wyposażenia a co pominą, rzeczoznawce i tak wezmę bo jestem osobą co walczy o swoje.