Kali1993 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam mam problem a mianowicie na zimnym silniku slychac bulgotabie wody w nagrzenicy jak silnik sie rozgrzeje to nie slychac zeby bulgotalo co to moze byc plynu nie ubywa plyn jest czysty auto odpala normalnie nie ma spadkow mocy... ogrzewanie dziala dobrze moze moglo by troche lepiej ale wydaje mi sie ze nie jest zle... co to moze byc czy ktos mial taki proble i go rozwiazal??
OLIVER Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Temat już był wałkowany na forum poszukaj sobie ... Chyba masz zapowietrzoną nagrzewnice ...Sprawdzałeś?
Kali1993 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 No byl wlasnie walkowany ale nikt noe napisal jak go rozwiazsc... dzisiaj sie za to weme i odpowietrze... pisali o uszczelce pod glowica ale mi jakos sie nie wydaje ze to moze byc a wam??
BARTEKAUDI Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Jak by poszła uszczelka pod głowicą to robiło by się duże ciśnienie w zbiorniku wyrównawczym ( wyrzucało by płyn) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez BARTEKAUDI
kamil642 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 auto nie kopci ci? " woda na herbate " czy coś podbnego nie zawsze wyrzuci płyn strzelona tujeja minimalnie i od tego sie zaczyna najpierw spaliny sie przedostają pożniej zaczynją się ubytki płynu ale wychodzi to po jakimś czasie
Rekomendowane odpowiedzi