Opublikowano 3 Maja 201115 l Autor taksowki w Zamosciu maja zakaz uzywania 19 kanalu. a ja sie od tygodnia tluklem po Zamosciu i jakos nikt mnie nie widzial jak ty nocami jeździłeś to trudno Cię wytropić co ludki na to, termin zgrac na koniec maja naprzyklad? Ja niestety nie będę mógł wesprzeć frekwencji... A kiedy Ty możesz chyba na św.Dygdy
Opublikowano 3 Maja 201115 l taksowki w Zamosciu maja zakaz uzywania 19 kanalu. a ja sie od tygodnia tluklem po Zamosciu i jakos nikt mnie nie widzial jak ty nocami jeździłeś to trudno Cię wytropić co ludki na to, termin zgrac na koniec maja naprzyklad? Ja niestety nie będę mógł wesprzeć frekwencji... A kiedy Ty możesz chyba na św.Dygdy chyba św. Nigdy...
Opublikowano 9 Maja 201115 l Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
Opublikowano 11 Maja 201115 l Autor oczadziałeś przecież tam przez miesiąc czasu nie wbijesz się nawet wózkiem dziecięcym
Opublikowano 12 Maja 201115 l oczadziałeś przecież tam przez miesiąc czasu nie wbijesz się nawet wózkiem dziecięcym Maru a moze miejsce zmienimy na parking TWIERDZY? don't be so trendy...
Opublikowano 13 Maja 201115 l widze ze odrabiasz lekcje z angielskiego już dawno odrobiłem... ...i nie potrzebuję korepetycji...
Opublikowano 15 Maja 201115 l f*ck you :decayed: to nie British, to American English zapomniałeś dodać Nigga a to... łot de fak? English Catastrofic
Opublikowano 15 Maja 201115 l Dzisiaj około godziny 19 widziałem na parkingu Twierdzy niebieskie Audi RS4 na LZA, ładny wóz W sumie to wyglądał jak S4 ale ja sam nie wiem czy właściciel nie zmienił emblematu :>
Opublikowano 15 Maja 201115 l Autor Też go widziałem na mieście ale nie było RS4 w budzie B6 więc kolo sobie doczepił znaczek
Opublikowano 16 Maja 201115 l Może chciał zabłysnąć Chyba bo się cały czas lansuje na mieście my go kill'im ...