Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej jutro (30.12) będę jechał do Krakowa po siostrę, o ile znajdę pasażerów - do dyspozycji 3 miejsca. Jeżeli pasażerowie się nie znajdą, to siostrzyczce bardziej opłaci się pociąg. Nie myślałem jeszcze nad godziną wyjazdu, ale jeżeli będą chętni, to się pomyśli;) 6261615 - gg. Zapraszam.

Opublikowano

Masz taki oszczędny silnik więc po co Ci pasażerowie jeszcze ??? :>

Opublikowano

poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie:

Opublikowano

kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie:

Opublikowano

kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie:

bez przesady ale w drugą stronę jak najbardziej :wink4:

Opublikowano

w drugą stronę to dziwki,łycha i kox :kox:

Opublikowano

w drugą stronę to dziwki,łycha i kox :kox:

jednak na pomorzu za dużo jodu w pałe idzie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

mam w portfelu 4 zł - serio! Jak znajdziecie mi knajpę, że najemy się wszyscy za te pieniądze, to nie ma sprawy;D

Opublikowano

eeee to nie jest źle...

ja znam takiego co na zlot zimowy do Wisły przyjechał z 8 pln (powaga!!!) i bawił się za***iście przez 3 dni :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

to może Wy dla odmiany, postawicie mnie i mojej siostrze obiad w Krk, a ja tym samym odpłacę, jak przyjedziecie do Łodzi?;D

Opublikowano

to może Wy dla odmiany, postawicie mnie i mojej siostrze obiad w Krk, a ja tym samym odpłacę, jak przyjedziecie do Łodzi?;D

no jak masz być głodny to proszę bardzo :rolleyes:

Opublikowano

wyjazd nieaktualny, ale jak ktoś będzie się wybierał do Łodzi/okolic, to służę pomocą - ciepły obiad i kawałek tapczanu się znajdzie zawsze;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...