DeeJay_Kill Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej jutro (30.12) będę jechał do Krakowa po siostrę, o ile znajdę pasażerów - do dyspozycji 3 miejsca. Jeżeli pasażerowie się nie znajdą, to siostrzyczce bardziej opłaci się pociąg. Nie myślałem jeszcze nad godziną wyjazdu, ale jeżeli będą chętni, to się pomyśli;) 6261615 - gg. Zapraszam.
FAFAL Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Masz taki oszczędny silnik więc po co Ci pasażerowie jeszcze ??? :>
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie: kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie: kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie: bez przesady ale w drugą stronę jak najbardziej
Tomeks Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie: kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie: bez przesady ale w drugą stronę jak najbardziej w drugą stronę to dziwki,łycha i kox
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poza tym od kolegów z klubu się kasy nie bierze :gwizdanie: kolegom z klubu to wypadało by nawet jakiś obiadek postawić,co by na głodnego nie jechali :gwizdanie: bez przesady ale w drugą stronę jak najbardziej w drugą stronę to dziwki,łycha i kox jednak na pomorzu za dużo jodu w pałe idzie :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 mam w portfelu 4 zł - serio! Jak znajdziecie mi knajpę, że najemy się wszyscy za te pieniądze, to nie ma sprawy;D
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 eeee to nie jest źle... ja znam takiego co na zlot zimowy do Wisły przyjechał z 8 pln (powaga!!!) i bawił się za***iście przez 3 dni :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 to może Wy dla odmiany, postawicie mnie i mojej siostrze obiad w Krk, a ja tym samym odpłacę, jak przyjedziecie do Łodzi?;D
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 to może Wy dla odmiany, postawicie mnie i mojej siostrze obiad w Krk, a ja tym samym odpłacę, jak przyjedziecie do Łodzi?;D no jak masz być głodny to proszę bardzo
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 wyjazd nieaktualny, ale jak ktoś będzie się wybierał do Łodzi/okolic, to służę pomocą - ciepły obiad i kawałek tapczanu się znajdzie zawsze;)
Rekomendowane odpowiedzi