Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmieniarka yatour problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Zakupiłem zmieniarke yatour i po podłączeniu wszystko ładnie tylko mi muzyki z pena nie widzi muzyki niby wczytuje mi foldery ale muzyki nie widzi . Wiedzie może co jest grane? Z aux jest ok . Proszę o pomoc

Opublikowano

A jakiej wielkości pendrive ? Bo yatour chyba czyta do 4gb i chyba też nie każdy pendrive, najlepszym rozwiązaniem byłaby karta sd

Opublikowano
  • Autor

Mam pena san disk 8g. A karty jakie duże?

Opublikowano

San diski chyba są dość wolne, u mnie też san disk 8gb nie chodził. Karta sd 8gb powinna jeszcze pójść bo karty są szybsze od pendrivów, ale optymalnym rozwiązaniem będzie karta sd 4gb.

A dobrze ponumerowałeś foldery ? CD01 itd ?

Opublikowano

czyta bez problemu i 32 gb, foldery na pendrivie zrobiłeś odpowiednio? czyli CD01 , CD02 itd?

Opublikowano

Mnie z pendrive różnych firm kiepsko wspólpracował,dopiero z kartą SD działa jak należy.

Opublikowano
  • Autor

Tak zrobiłem foldery jak trzeba

Opublikowano

Zależy pewnie jaki pendrive.Mi akurat dwóch nie czytał, więc przerzuciłem się na sd.

Także wkładaj kartę, nie powinno być problemów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki . Jak tylko kartę znajdę to dam znać

Na karcie wszystko śmiga , dzięki chłopaki ?

witam ponownie . kupiłem kartę zrobiłem ja w fat32 i niby juz widzi dwa foldery z muzyką i gra tylko często mi wywala błąd taki ze pokazuje cd15 utwór 99 i cisza a do tego nie chce widzieć więcej folderów, mieliście takie problemy? ktoś chętny coś doradzić?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, panowie mam ta zmieniarke ale z kablem zakonczonym kostka iso 10 pin (pozostalosc z gammy). Chcialbym ja podlaczyc do audi ale nie moge znalezc kabla z ta niebieska kostka mini iso 8 pin. Moze ktos z was ma taki kabelek na zbyciu?  Ewentualnie przepne piny do kostki w radiu bo jest pusta tylko ze w starej kostce jest 9 kabelkow wpietych, a mini iso ma tylko 8 pinow. No i kolejny problem ktory kabelek do ktorego pinu. Pomoze ktos? Moze macie jakies zdjecia waszych kostek? Z gory dziekuje za kazda pomoc:)