Dragon7820 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam wszystkich . Zakupiłem zmieniarke yatour i po podłączeniu wszystko ładnie tylko mi muzyki z pena nie widzi muzyki niby wczytuje mi foldery ale muzyki nie widzi . Wiedzie może co jest grane? Z aux jest ok . Proszę o pomoc
Exmi Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 A jakiej wielkości pendrive ? Bo yatour chyba czyta do 4gb i chyba też nie każdy pendrive, najlepszym rozwiązaniem byłaby karta sd
Dragon7820 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mam pena san disk 8g. A karty jakie duże?
Exmi Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 San diski chyba są dość wolne, u mnie też san disk 8gb nie chodził. Karta sd 8gb powinna jeszcze pójść bo karty są szybsze od pendrivów, ale optymalnym rozwiązaniem będzie karta sd 4gb. A dobrze ponumerowałeś foldery ? CD01 itd ?
junior555 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 czyta bez problemu i 32 gb, foldery na pendrivie zrobiłeś odpowiednio? czyli CD01 , CD02 itd?
cube75 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mnie z pendrive różnych firm kiepsko wspólpracował,dopiero z kartą SD działa jak należy.
Dragon7820 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Tak zrobiłem foldery jak trzeba
Exmi Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zależy pewnie jaki pendrive.Mi akurat dwóch nie czytał, więc przerzuciłem się na sd. Także wkładaj kartę, nie powinno być problemów.
Dragon7820 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzięki . Jak tylko kartę znajdę to dam znać Na karcie wszystko śmiga , dzięki chłopaki ? witam ponownie . kupiłem kartę zrobiłem ja w fat32 i niby juz widzi dwa foldery z muzyką i gra tylko często mi wywala błąd taki ze pokazuje cd15 utwór 99 i cisza a do tego nie chce widzieć więcej folderów, mieliście takie problemy? ktoś chętny coś doradzić?
luki1980x Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Witam, panowie mam ta zmieniarke ale z kablem zakonczonym kostka iso 10 pin (pozostalosc z gammy). Chcialbym ja podlaczyc do audi ale nie moge znalezc kabla z ta niebieska kostka mini iso 8 pin. Moze ktos z was ma taki kabelek na zbyciu? Ewentualnie przepne piny do kostki w radiu bo jest pusta tylko ze w starej kostce jest 9 kabelkow wpietych, a mini iso ma tylko 8 pinow. No i kolejny problem ktory kabelek do ktorego pinu. Pomoze ktos? Moze macie jakies zdjecia waszych kostek? Z gory dziekuje za kazda pomoc:)
Rekomendowane odpowiedzi