4MaticPL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam, Zamieniał ktoś was sprzęgło z kołem zamachowym w skrzyni 6b 1.8t bfb? Bo w styczniu lub w lutym szykuje mi się wymiana sprzęgła i chciałbym zamienić go na jednomas. Ktoś coś? .
zen8000 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Daj sobie spokój z jednomasem. Koszta te same co nowy dwumas. Ja żałuję że nie wymieniłem dwumasa tylko dałem jednomas masakra
krzysiekml Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 a c Daj sobie spokój z jednomasem.Koszta te same co nowy dwumas.Ja żałuję że nie wymieniłem dwumasa tylko dałem jednomas masakra a co sie dzieje że masakra ?bo ja jak i wielu innych mają takie sety i nic się nie dzieje tu cały wątek jest https://a4-klub.pl/index.php?/topic/266380-jednomas-z-tarcza-240mm-do-18t/
zen8000 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 a c Daj sobie spokój z jednomasem. Koszta te same co nowy dwumas. Ja żałuję że nie wymieniłem dwumasa tylko dałem jednomas masakra a co sie dzieje że masakra ?bo ja jak i wielu innych mają takie sety i nic się nie dzieje tu cały wątek jest https://a4-klub.pl/index.php?/topic/266380-jednomas-z-tarcza-240mm-do-18t/ Wiem czytałem cały post, u u mnie są wibracje i komfort jazdy spadł nie bede się rozpisywał bo pisałem o tym wcześniej.
krzysiekml Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 dobrze masz wszystko wyważone?
sawul Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Pewnie było robione w w-wie ,wysyłałem kiedyś takie sprzęgło od nich do otoczaka to stwierdził że jest niedoważone ,przekraczało norme 10-krotnie. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez sawul
Rekomendowane odpowiedzi