radekjez Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam wszystkich chłopaki,mały problem zmieniałem 3 lata temu wariator napinacz łańcuch wszystko org wszystko było ok ale teraz na zimnym strasznie coś jarmoli dopóki auto chodzi na ssaniu jest głośno potem trochę już ciszej auto nie ma żadnych wibracji nic z tych rzeczy check też nie widać pytanie do was czy zawór od faz rozrządu będzie kiepski będę miał błędy jakieś czy może wariator d...y daje że nie ma oleju w nim bo głos dochodzi od strony właśnie zaworu lub wariatora dzięki pozdr Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
azrael Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam wszystkich chłopaki,mały problem zmieniałem 3 lata temu wariator napinacz łańcuch wszystko org wszystko było ok ale teraz na zimnym strasznie coś jarmoli dopóki auto chodzi na ssaniu jest głośno potem trochę już ciszej auto nie ma żadnych wibracji nic z tych rzeczy check też nie widać pytanie do was czy zawór od faz rozrządu będzie kiepski będę miał błędy jakieś czy może wariator d...y daje że nie ma oleju w nim bo głos dochodzi od strony właśnie zaworu lub wariatora dzięki pozdr Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Jaki masz olej w silniku? Opisz jak brzmi jarmolenie? Pracuje jak kosiarka?
radekjez Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Olej valvoline 5w40 max life to jest takie coś jakby np podobnego do pompy wspomagania jak wyje jakby jakiś taki przekaźnik znalazłem na yt filmik 39 sek trwa i gość to miał to samo i niby pisał że to jest zawór i wariator Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nie wiem jak filmik wrzucić z yt Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
azrael Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Olej valvoline 5w40 max life to jest takie coś jakby np podobnego do pompy wspomagania jak wyje jakby jakiś taki przekaźnik znalazłem na yt filmik 39 sek trwa i gość to miał to samo i niby pisał że to jest zawór i wariator Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nie wiem jak filmik wrzucić z yt Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka wklej linka
radekjez Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=J12CngxaMaw Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
azrael Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=J12CngxaMaw Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Co to dokładnie jest powie Ci dobry mechanik. Sprawdzi na kompie ustawienia wałków i w razie potrzeby rozbierze silnik. Dla mnie to brzmi jak wariator, zawór albo coś przy łańcuchu, czyli powtórka z rozrywki. Dziwne, skoro wymieniłeś wszystkie te elementy na ori 3 lata temu. Kupiłeś je w ASO?
radekjez Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tak prawie 4.5 kafla Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
benyA4 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przed rozruchem zimnego silnika odlacz wtyczkę od zaworu sterującego praca wariatora. Upewnisz się wtedy czy to napewno wariator.
radekjez Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Beny to wtedy ten zgrzyt ustanie mam rozumieć Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
radekjez Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 Byny odlonczylem ta kostkę i ten dźwięk jest taki sam jak był nic się nie zmienia Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi