Adrian Ragan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam czytałem dużo tematów lecz takich objawów jak moje nieznalazlem poza tym nie mam możliwości podpiąć pod VAG bycmoze ktoś mnie naprowadzi na powód Po wciśnięciu gazu w podłogę przy 3 TYS obrotów odcina zapłon sekundę chodzi i odezwie znowu a gdy łagodnie przyspiesza idzie jak burza do samego końca.
Adrian Ragan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zapomniałem dodać problem występuje zarówno na Pb i na LPG
--Rafcio-- Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 cewki, świece, przy 2500-3000 jest największe obciążenie (doładowanie turbiny w peaku) i któraś cewka już niewydala.
Adrian Ragan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cewki mam 3 do podmiany i podmiemialem i nadal to samo poza tym od zapłonu szarpie a tu tak ruszy silnikiem ze aż rurkę miedziana od LPG mi urwało
przemas658 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Kolego wymień czujnik położenia walu i będziesz miał po kłopocie,masz go pod filtrem oleju na bloku wtyczka szara znajduje się na ścianie grodziowej Edytowane 9 Stycznia 2017 przez przemas658
Rekomendowane odpowiedzi