Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5]Avant problem ze zmieniarką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Opiszę mój problem może ktoś się spotkał lub wie czy jest rozwiązanie ,bo nie znalazłem odpowiedzi w innych wątkach. Mam radio symphony 1 ze zmieniarką w bagażniku po lewej stronie wraz z nagłośnieniem Bose. Radio było wymieniane i nie miało odpowiednich kodowań pod zmieniarkę i bose. Miało kod kodowania 201 i zmieniłem na 213 według znalezionych kodów. I myślałem że złe kodowanie będzie przyczyną rozłączania zmieniarki ,ale myliłem się.

Problem jest taki że po przełączeniu na zmieniarkę pogra chwile i wraca sam na FM. Po czym nie reaguje przycisk CDC ,dopiero jak wcisnę jakiś guzik zaczyna znowu reagować przycisk. I sytuacja się powtarza. Jedynie 2 błędy na radiu z czytałem ,jeden dotyczy zmieniarki ,a drugi nawet na zagranicznych forach nie znalazłem.A to błędy pierwszy: 65535.U48023 Internal control module memory: check sum error i drugi: 00855.Połączenie ze zmieniaczem CD . Kable sprawdzałem nic nie wypięte wszystko siedzi tak jak powinno. Przy cieplejszej temperaturze było tak samo.

Opublikowano

65535-Uszkodzenie komputera sterującego,zwarcie z plusem

00855-Połączenie do zmieniacza płyt CD. Brak komunikacji. Możliwe przyczyny występowania usterki. Uszkodzone prowadzenie przewodów do zmieniacza płyt CD. Uszkodzony zmieniacz CD.

Opublikowano
  • Autor

W pierwszym muszę zobaczyć jak jest podłączenie na kablach i porównać ze schematem. A w drugim przypadku podmienię zmieniarkę z seat'a i zobaczę czy będzie występować to samo.