gronio Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam. Chciałem zaprezentować mój nowy nabytek z silnikiem 1.9 TDI Auto z 2005 roku. Wszystko jest idealne oprócz tej prawej strony. Chciałem przełożyć na europę tylko szukam kogoś kto zrobi to dobrze .... Najbardziej by odpowiadało województwo mazowieckie. Pozdrawiam.
jawor369 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Coś się dzieje z autem ? Bo widzę cisza
gronio Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 witam narazie sie przeklada . moze jeszcze z tydzien i bedzie. Jak odbiore to wrzuce fotki. pozdrawiam
gronio Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 witam autko już dawno po przekładce tylko nie było czasu na opis. więc zaczne od początku. Audi A4 B7 2005 rok 1.9 tdi 115 km Kraj pochodzenia Wielka Brytania przkładka Europa. WYPOSAŻENIE ABS ESP Wielofunkcyjna kierownica Tempomat Bluetooth Nawigacja w zegarach Kolorowy fis Elektryczne lusterka 4x Elektryczne szyby Klimatyzacja dwustrefowa Zawieszenie S-line Koła lato AEZ 18-8,5 opony 215 45 Koła zima Ori 16 opony 205 55 PLANY CO DO AUDI Zderzak S-line +dokładka Zawieszenie same sprężyny lub gwint Listwy w drzwi S-line Kierownica trójramięnna Pomalować na inny kolor Oraz dystanse do kół 4 razy
Rekomendowane odpowiedzi