Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Usługi budowlane - Jak wypromowac ? Jakieś pomysły ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oto strona mojego ojca

www.kuk-stanislaw.pl

Chciałbym ją jakoś wypromować. Macie jakieś pomysły ? Nie wiem w jaki sposób się to robi.... Stary zna się na robocie i chciałbym mu jakoś pomóc aby strona miała szanse jakoś zainstnieć.

Opublikowano

Proponuje powiększyć asortyment o okna i rolety zew. - możemy nawiązać współpracę - :rolleyes:

szczegóły do ustalenia -

obsługuję tylko firmy ( korzystne warunki i terminy realizacji) itd

Od siebie proponuje zareklamować się na jakiś lokalnych małych targach budowlanych .

porozdawać ulotki i wizytówki z reklamą strony www

Co roku wystawiam się w Gliwicach ( małe targi , ale zasięg mają duży) kilka tyś ludzi zawsze przyjdzie .

Spewnością to jest lepsze od roznoszenia ulotek po blokowiskach - gdzie 90% idzie do kosza , a z 10% będzie paru marnych klientów

Na targi przychodzą ludzie konretniej zainteresowani tematem - a szczególnie będą to osoby które chcą remontować dom , a nie jakieś małe m-2.

W budowlance siedzę od 95r. - targi są najlepszym sposobem na kontakt z klientem ( pamiętaj lokalne targi)

Zapraszam do współpracy :)

Opublikowano
  • Autor

Słuchaj ale starszy jest w zasadzie sam (wiadomo z podbicia ma ludzi który moze zaufac). Moj ojciec to perfekconista i nie moze patrzec na pewne czasem nawet male niedociagniecia innych pracowników. Wyszło jak wyszło że raczej jest zainteresowany wykończeniem mieszkań i domków jednorodzinnych. Jeżeli na taką skalę można równierz występować na targach....to czemu nie ale wydaje mi sie (choc nie ejstem w temacie) że w takim miejscu raczej występują większe firmy .

Współpraca zawsze ale proszę wziąść pod uwagę że "firma" : jest jednoosobowa (strasznie trudno ojcu znalesc fachowca odpowiedzialną osobę znającą sie na tym co robi)

Opublikowano

Dajcie sobie takie hasło :

Przyszedł kryzys i wszystko jebło... oprócz naszych domów :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

loco87 - właśnie ci proponuję pełną obsługę - czyli pomiar - montaż i servis .( o nic się nie martw)

Jęśli ojciec ma firmę jednoosobową - to się cieszę , bo z deweloperami nie rozmawiam .

Mogę dołożyć moje zdjęcia do waszej stronki plus opisy - jeśli się zgadzacie na współpracę postaram sie wypoziomować waszą stronę w necie .

Sam mam stronę www w innej branży - ( wpisz na google - hasło - " tania biżuteria " ) znajdziesz mój login na 4 miejscu

z waszą stronką mogę postarać się coś zrobić podobnie .

Opublikowano

Dajcie sobie takie hasło :

Przyszedł kryzys i wszystko jebło... oprócz naszych domów :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jak firma jednoosobowa i skala przedsiewziecia mala to nie ma sensu pozycjonowac sie w googlach...

najwazniejsze zeby odnosniki do strony znalazly sie w lokalnych serwisach informacyjnych ..na pewno sa jakies takie niby gazetki internetowe... do tego wszelkie mozliwe portale branzowe. katalogi na wp onecie i reszcie ... bo tak naprawde chodzi tylko o to zeby klient ktory ot tak szuka po necie wykonawcy trafil na Wasza strone...

a ze zasieg lokalny to nie ma sensu kombinowac za duzo...

Opublikowano
  • Autor

dokladnie o takie info mi chodzi. Czyli co marketing szeptany tak ? ok :)

Opublikowano

Nas jest pięciu i większość robót wykonujemy ''z polecenia" w promieniu 10-20km.ok.40% działalności jest wynikiem długoletniej współpracy z innymi firmami z branży o innym profilu.Osoba ,która jest perfekcjonistą zawsze znajdzie miejsce w budowlance :hi:

Opublikowano
  • Autor

Starszy miał keidyś ludzi ale nie wytrzymał świecenia oczami itp. Od 20lat wszystko z polecenia.

A miałbyś ochote na dołączenie do partnerów GILI ? Bo nie wiem czy dalej jesteś zainteresowany.

Sector możesz jaśniej ? Nie wiem co wspólnego ma bi zuteria z kafelkami....

Ja cały czas myśle aby dołączyć partnerów do stronki w osobnej zakładce ale żeby dodawać czyjeś zdjęcia do galeri ? To jakaś bzdura pierwsze słysze.

Opublikowano

loco87 mam dwie firmy jedna - z biżuterią , druga budowlana .

A zdjęcia na waszej stronie proponuje tylko tymczasowo aby mieć jakąś reklamę potem swoje klikniecie i tyle

Współpraca z Gili niema problemu -

szukam tylko konkretnych partnerów tzn fachowiec aby wiedzial co chce i mi głowe nie zawracał roletą materiałową do jednego okna :>

Opublikowano

Gili mieszka i pracuje na drugim końcu Polski ....w takim przypadku trudno o współpracę w branży budowlanej :cool1:

Opublikowano

Gili mieszka i pracuje na drugim końcu Polski ....w takim przypadku trudno o współpracę w branży budowlanej :cool1:

GILI okna wysyłam do Niemiec i się da więc do ciebie będzie jeszcze łatwiej :>

Opublikowano

GILI okna wysyłam do Niemiec i się da więc do ciebie będzie jeszcze łatwiej :>

Podeślij mi ofertę :cool1: Zobaczymy ,może się coś wymyśli ,bo zrobi na pewno :)