Konushinio Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Witam Państwa Na forum już trochę czasu przesiaduję, ale nie było czasu by pokazać nowego przedstawiciela tego forum Marka: AudiModel: A4 B6 Silnik: 1.8T 150 KM AVJRok: 2002Skrzynia: manual 5-biegowa Co fabryka dała:- skórzana kierownica czteroramienna- ręczny, gałka mieszek w skórze - czarna podsufitka s-line + diody ambitne przód- zmieniarka CD w schowku- prawie pełny komputer FIS- elektryczne szyby x 2- domykanie szyb z kluczyka- podłokietnik tył + worek na narty- pakiet światło- zawieszenie 1BV- podświetlane szufladki- dzielona tylna kanapa- poduszki powietrzne x 6 + kurtyna- abs, esp- centralny zamek, autoalarm, wspomaganie- climatronik 2-strefowy ’- halogenyCo jest zrobione: - oklejone dekory folią 'szczotkowane aluminium'- ledowe podświetlenie dekorów - pomalowane światła tył - instalacja LPG lovato - ledy w postojówki Osram LEDriving W5W Co w planach - lotka tylnej klapy s-line - - listwy drzwiowe s-line - gałka biegów s-line b8 - dźwignia ręcznego z wymiennym guzikiem B7 - spryskiwacze mgiełki grzane - nagłośnienie BOSE - zmiana felg 18' - wejście AUX FOTKI: Edytowane 5 Lutego 2017 przez Konushinio
Mateuszek1001 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak dla mnie to bez tych tylnich świateł byłoby zdecydowanie lepiej. Ale to twój projekt. Ogólnie fajna fura
Konushinio Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Dnia 5.02.2017 o 13:44, Mateuszek1001 napisał: Jak dla mnie to bez tych tylnich świateł byłoby zdecydowanie lepiej. Ale to twój projekt. Ogólnie fajna fura Zapomniałem dopisać, że planuje jeszcze przyciemnić szyby i kupić czarne felgi wtedy to bedzie lepiej pasowało
Łuki28.08 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 pozmieniaj profil bo trochę niezgodności jest blachy aktualne masz ?? jakiś konkretny model felg masz upatrzony??
Konushinio Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak, blachy aktualne i widzę, że też jesteś z lulkowa Felgi od RS6 takie jak masz Ty, tylko chciałbym je pomalować w czarny połysk i zaciski na czerwono.
Łuki28.08 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 zgadza się o jaki zbieg okoliczności,bo ja myślę nad zmianą..
Rekomendowane odpowiedzi