szymonb5 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam , mam problem z czujnikami parkowania a mianowicie po włączeniu wstecznego ciągle pikają jakby przeszkoda byla z 1,5metra z tyłu mimo ze nic nie ma , na dodatek jeśli się podejdzie przyłoży dłoń do jednego z czujników częstotliwość nie wzrasta podpinałem vag'a ale nie pokazuje żadnych błędów miał ktoś podobny przypadek? Co mogło się uszkodzić ?
Dawid P. Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Masz najprawdopodobniej walniety jeden z czujnikow, tez mialem taki objaw u siebie, po wymianie zaczelo wszystko pikac jak powinno
szymonb5 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 10 godzin temu, Dawid P. napisał: Masz najprawdopodobniej walniety jeden z czujnikow, tez mialem taki objaw u siebie, po wymianie zaczelo wszystko pikac jak powinno A w jaki sposób sprawdzic czujniki ? Wszystkie wydają te takie stukanie o ktorym kazdy mowi ,więc nie wiem . Da się posprawdzać wszystkie poszczególne czujniki ? Mam jbc Vcds 1.2 lite
tomek3902 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 U mnie wykryłem nie działający czujnik po cykaniu, Poprostu wrzuciłem wsteczny przyłożyłem ucho do czujnika te co cykają to działają.
Rekomendowane odpowiedzi