Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tani TV 47-55cali do 2500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powoli zastanawiam się nad zmianą TV. Obecnie użytkujemy jakiegoś badziewnego Thomsona 32" HD Ready, którego 7 lat temu kupiłem w MM za 999zł ;)

Wierzę zatem, że cokolwiek bym nie wziął, i tak będzie to o niebo lepszy TV od obecnego (pod względem obrazu i funkcji, bo raczej nie wytrzymałości).

Czy istnieje obecnie NOWY TV wielkości 47-55 cala, w którym Smart TV nie będzie mulił?

Moje wymagania oraz info:

- wielkość 47-55 cali (oglądamy go z odległości 3-3,5m)

- możliwość bezprzewodowej transmisji ekranu z laptopa na TV (nie wiem jak to się fachowo nazywa).

- Smart TV

- Full HD

- cena do 2500zł (jeżeli będzie na prawdę warto, to można trochę to nagiąć)

- możliwość wykupienia rozszerzonej gwarancji

Nie interesuje mnie rozdzielczość 4K, zakrzywiony ekran, dopłacanie 500zł za "czerniejszą czerń" lub ciut płynniejsze chodzenie po menu.

Przeczytałem kilka tematów o wyborze Tv, jednak były one o droższych sprzętach. Poza tym może pojawiło się coś nowego na rynku.

Zastanawia mnie też taka kwestia. Otóż w przypadku telefonów komórkowych, mamy na przykład markę Xiaomi - bebechy, aparat, ekran to to samo co w pozostałych markach znanych na naszym rynku, ale cena sporo niższa. Czy coś takiego występuje też w TV?    

Opublikowano

To zobacz sobie Xiaomi Mi tv. Cena,wygląd i specyfikacja rzuca na kolana :D Jakby były mniejsze to już by u mnie stał :P

Opublikowano

Trochę złe forum wybrałeś... pytaj na forach typu elektroda.pl hdtv.com.pl itp.

Opublikowano

Byłem ostatnio w wolnej chwili w euro RTV, na mnie Hitachi zrobił super wrażenie wykonaniem jak i obrazem, nie był przesadnie cukierkowy jak szajsung http://m.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/hitachi-55f501hg2w69.bhtml

Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Autor tematu coś kupił ? Bo sam teraz przeglądam coś dla znajomego w przedziale 50-55" do 2500PLN

Opublikowano
  • Autor

Witam,

tak, kupiłem Philipsa PUS6401/12 49 cal. Od razu zaznaczam, nie jestem typem człowieka, któremu oczy krwawią jak czerń nie jest idealnie czarna czy coś.

Po 4 msc. od zakupu nie miałem z nim żadnych problemów, a włączony jest od rana do wieczora. Menu chodzi (relatywnie) płynnie, dzięki możliwości zainstalowania KODI - odtworzyć z pendriva można niemal wszystko.

Nie próbuje nikomu wmówić że jest to najlepsze co można dostać za tę kwotę, ale moje wymagania spełnia z zapasem.

Opublikowano

w tej cenie warto zwrócić uwagę na

LG 55LH630V