darekgt1 0 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Mam nastepujący problemik w mojej niuni 1.9 tdi 90 KM AHU 97" cieżko wchodzą biegi ,zabserwowałem ze lewarek jak jest w położeniu neutralnym tzn. "luz" nie stoi idealnie w pionie ale jest przechylony na prawą stone patrzac z tylniego siedzenia. JAk redukuje z 4 na 3 to wchodzi 5 i musze przecylic lewarek w lewą strone żeby weszła 3. Co moze byc tego przyczyną i jak to można naprawic. Z góry dzieki za pomoc [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 26-02-2007, 12:06 ] co najpierw należy zrobić : - przeczytać regulamin forum - przywitać się w dziale Newbie - napisać do zielonego (moderatora, obecnie przebywającego na forum) o odblokowanie tematu - zmienić temat Twojego posta dzięki [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 14-03-2007, 14:08 ] odblokowalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord of the rings 0 Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 w pierwszej kolejnosci sprawdz wszystkie poduchy pod skrzynia moze jest jakas mocno zerwana i nie trzyma skrzyni wogole Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawajrapa 0 Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 do sciagniecia plik (rar) z 4ma pdf-ami, na ktorych jest opisana kalibracja wybieraka. sprobuj tego, wystarczy zdjac mieszek i mozna juz rzezbic. moze pomoze powodzenia http://s004.wyslijto.pl/?file_id=22477337914484392380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek8899 0 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Witam Mam ten sam problem co w w.w temacie, poduchy mam ok (nowe) regulacją też sie już bawiłem i nic, więc mam pytanie, czy jest możliwe że w skrzyni w miejscu gdzie jest wybierak spadła bądź zerwała sie jakaś sprężynka która trzyma lewarek w pionie? Dodam jeszcze że gdy przyciągam lewarek do siebie chcąc wrzucić 1 lub 2 wyczuwam opór sprężyny(tak jak to powinno być) natomiast przesuwając od siebie (żeby wbić 5) lewarek idzie dużo łatwiej, praktycznie nie przesuwa sie w bok z pozycji n (luzu). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts