Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

td04 19t a daily

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, 

td04 19t od k64 już powiedzmy w koszyku, ale zastanawia mnie jedna sprawa. Czy jak zacznę się bawić w podnoszenie mocy powiedzmy do tych ~270-280km to jazda po mieście nie stanie się uciążliwa ? generalnia plan jest na 440cc+td04+044+fmic+dp/wydech.  oczywiście dodatkowo lpg :decayed:

jak będzie z jazdą na codzień? oprócz piątkowego upalania, będę cieszył się z dojazdów do pracy i po bułki do biedry?

Wiem, że pytanie może wydawać się trochę z d*py ale wolałbym uniknąć poszukiwać golfa mk3 w tedeiku na daily

Opublikowano

Naprawdę zastanawiam się, co może być takiego w samochodzie, by nie mógł on się nadawać na daily :grin: Że koni za dużo i sklepową rozjedziesz? Czy wydech za głośny i będzie wpieniać? To po co zakładać itp.
"Daily" to podejście do samochodu, np dla mnie daily to jest taki samochód, do którego mogę wsiąść upierdzielony od oleju i nawet się nie zastanowię nad tapicerką, a cała reszta to "nie daily", a czy to ma 60KM czy 500KM, jeden pies, samochodami się jeździ, a nie na nie chucha na nie w garażu. 
Robisz z samochodu "daily" wsadzając mu z założenia gaz (chodź podkręcasz mu moc "na piątek"), a potem się zastanawiasz czy Ci nie szkoda B5'tki bo ma te 100KM więcej niż seria, większą chłodnicę i "niekompletny" wydech :P
Najbardziej mnie rozwalają klienci, którzy przyjeżdżają jakimś Golfem III w TDI po części do S4, chwalą się nie wiadomo jaką oni mają tą S4 i nie wiadomo jak to nie jeździ, a zapytani dlaczego nie przyjechali tą S4 odpowiadają ze zdziwieniem "Ale Panie, ja mam do Pana 120km, toż to w Golfie to ja nawet nie odczuje, a w S4 to by mnie paliwo zjadło".
Miałem Audi 80. Grubo się zapowiada co? W cabriolecie, a jak inaczej. W pakiecie S2, skóry, Hardtop itp. Myślałem, że mi klient wpierdzieli jak mu skrzynię czy silnik w bagażniku przywiozłem. Więc jak widać, podejście Daily to punkt siedzenia, a nie auto.

Nie myśl, że to jakiś hejt czy coś.
Naprawdę zastanawiam się, co może być nie tak z własnym autem, które własnoręcznie tuningujesz, podkręcasz mu moc, więc ostatecznie sprawia Ci frajdę, by nie móc jeździć nim na co dzień, bo będzie uciążliwe. Uciążliwe w czym? 

Edytowane przez JawoR36