Grethic333 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Siemka mam pytanie jest jakaś różnica w zwrotnicy w 1.8T a 2.0Tdi??
Grethic333 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 7 minut temu, H4mm3R napisał: Nie ma różnicy nie wiem czego ale po założeniu lewej zwrotnicy jest kolo schowane bardziej niż prawe ze musiałem dołożyć dystans lekki
Klawisz-84 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 A geometria zrobiona? Bo ja wymieniłem i było ok tylko pojechałem na 3d by ustawić odpowiednio koła I u mnie jest z b6 1.9tdi też lewa strona, wyłapałem nierówności na asfalcie [emoji30] From z3
Grethic333 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 b 4 minuty temu, Klawisz-84 napisał: A geometria zrobiona? Bo ja wymieniłem i było ok tylko pojechałem na 3d by ustawić odpowiednio koła I u mnie jest z b6 1.9tdi też lewa strona, wyłapałem nierówności na asfalcie From z3 tak zrobiłem wszystko ustawili i tak lewe kolo bardziej schowane niż prawe
Klawisz-84 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 To bardzo dziwna sprawa. I na geometrii nic im nie pokazuje? U mnie koleś od razu wyłapał źle ustawie tylnej osi, lewego koła i po ustawieniu jest b.dobrze.From z3
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Wysokość ta sama? Bo jak sprężyna jest krótsza to wtedy też koło mocniej się chowa.
Grethic333 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 45 minut temu, H4mm3R napisał: Wysokość ta sama? Bo jak sprężyna jest krótsza to wtedy też koło mocniej się chowa. tak wysokość ta sama spręży te same co były wczesniej podjade do kogod innego na geometrie tutaj co bylem to usutawial mi chlopak co co chwile wolal kolego i sie pytal co i jak
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Chyba że felga z innym et... Zrób geo w innym miejscu, a jak to nic nie da to koła w dół i trzeba porównać czy wszystko to samo.
SotoM Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 no a jak wyglada wynik pomiarów...? co mowi czlowiek ustwiajacy geometrie...?
Rekomendowane odpowiedzi