sebagzg Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Siemka, może ktoś miał podobny objaw, Przy prędkości ok 100 km/h dosyć mocno słychać opor powietrza i głośno robi się w samochodzie wydaje mi się ze właśnie w okolicach słupka jest nieszczelność , zauważyłem że nakładkach tylnich słupków jest uszkodzona guma a drugiej nie ma czy jest możliwe że właśnie przez to są takie drażniące odgłosy jakby drzwi były nie zamknięte ? fotki poniżej może ktoś wie jak zdemontować tą nakladkę słupka bo samych gum nie da sie wymienic.
rapiw Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 hej . Zdjąłeś tą nakładkę bo też muszę to zrobić .Pzdr.
sebagzg Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Opublikowano 25 Marca 2017 8 godzin temu, rapiw napisał: hej . Zdjąłeś tą nakładkę bo też muszę to zrobić .Pzdr. Musisz rozebrać tapicerkę w środku. I wyjdzie ci
rapiw Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 dzięki za info . Rozbierałem dziś tyle , że przód - osłona trzyma się na trzech śrubach pod uszczelką :). Pozdrawiam
sebagzg Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 11 godzin temu, rapiw napisał: dzięki za info . Rozbierałem dziś tyle , że przód - osłona trzyma się na trzech śrubach pod uszczelką :). Pozdrawiam Ja wymieniłem te osłony ale niestety nic nie pomogło , zrób jakieś fotki i pokaż jak to z przodu wygląda
zabiello Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Sprawdź uszczelkę drzwi a konkretnie dolną jej część, tzn od spodu drzwi, być może odkleiła się i dlatego masz takie odgłosy.
Luzik2oo6 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Gdzie można kupić te nakładki? Potrzebuję przednią lewą.
Rekomendowane odpowiedzi