jay_zzA4 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 mam pewien problem, zaczne tak. Na calej dlugosci auta ponizej drzwi znajduje sie taki czarny plaskikowy prog, po abu stronach, no i w jednej strony tzn z lewej mam go polamany tzn brakuje kawalka pokazalem na fotce, chyba poprzedni wlasciciel zaryl w jakis kraweznik choc nie wiem jak to mozliwe przy takim zawieszeniu, no ale wracajac do tematu idzie do jakos naprawic lub wymienic ?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d066bd84fd29beff.html
daro Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Troche malo widac. Ale nakladki sa wymienne,
jay_zzA4 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 To wiem ze w aso hehe tam maja wszystko ale cena :/ A nie mozna by wziasc z innego auta... np ktos tam mial a4 do rozbiorki, lub na szrocie ??
SLOVIAN Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ja szukale kilka miesiecy,dzwonilem pytalem...zreszta oni i tak krzycza sobie sporo za te uzywki cos ok 100pln.
adadur Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Jak na tak duży element to i tak niewiele.
Rekomendowane odpowiedzi