Raker a4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam serdecznie, koledzy mam do was pytanie. planuje zakup felg, a z racji tego że są 500 km odemnie będę je kupował przez internet. I tutaj pojawia się pytanie, czy felgi o rozmiarze 19" 8,5J ET 32 siądą ładnie i nie będą wystawac? Ma ktoś z was na swojej b8 fele w tym rozmiarze?? Zawieszenie to 1BV Jaki rozmiar opony najlepiej założyć na takie koło? Z góry dziękuję za odp Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
skotmen Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Miałem takie tylko et 35 z et 32 też wejdą, opona 245/35/19 jest git Możesz sobie zobaczyć jak to wyglądało na 1BE w moim temacie Zawartość dodana 0 minutes later Miałem takie tylko et 35 z et 32 też wejdą, opona 245/35/19 jest git Możesz sobie zobaczyć jak to wyglądało na 1BE w moim temacie
Raker a4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 I jak się jeździło, nic nie obcieralo,? Mógłbyś kolego podrzucić link do twojego tematu? Chętnie obejrzę [emoji4] @edit Juz znalazłem temat, ekstra leżą te koła, ciekawe jak będą na sedanie wyglądać [emoji3]
muunv Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na 8.5J ja bym wrzucil standardowa opone 235/35Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
skotmen Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 25 minut temu, Raker a4 napisał: I jak się jeździło, nic nie obcieralo,? Mógłbyś kolego podrzucić link do twojego tematu? Chętnie obejrzę @edit Juz znalazłem temat, ekstra leżą te koła, ciekawe jak będą na sedanie wyglądać
Raker a4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kolego mógłbyś jeszcze napisać jaki komfort jazdy? I czy bez przycierek? To ważne dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi