Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN AVANT] (11.12.07r) S-Line fele 17''+ Zderzak,etc; oceny mile widziane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poztym mam pytanie w co lepiej zainwestowac najpierw.

- nowe felgi 17'' ??

- chipsa ??

- czy pierw szybki przyciemnic ladnie, lacznie z przedna ( bez nich paskudnie to wyglada )

hm chciales dobrze przyciemnic a przyciemniles tylko 3 :/ wg mnie niewyglada to za estetycznie

czemu nie przycieminles odrazu 7szyb ?

jesli zalezy ci na widocznosci to mogles zrobic tak jak ja ( przednie boczne srednio a reszta ciemniej )

Opublikowano

Autko ladnie sie reprezentuje male przerobki i bedzie gites.A co do koloru jesli ladnie zrobisz samochod to i kolor sie na nim bedzie podobal wszystko zalezy od wygladu.

Opublikowano
  • Autor

hm chciales dobrze przyciemnic a przyciemniles tylko 3 :/ wg mnie niewyglada to za estetycznie

czemu nie przycieminles odrazu 7szyb ?

jesli zalezy ci na widocznosci to mogles zrobic tak jak ja ( przednie boczne srednio a reszta ciemniej )

mialem golfa 3 tyl mial folie 5% przepuszczalnosci i przod 35% ... wiec calkiem ciemne, jezdzilem nim 3 lata dopoki mnie nie przyatakowal z nienacka jakis slepak i mi go nie roztrzaskal :embarrassed:.

poza minusami z policja i przegladem.... to przy kazdej kontroli o ile nie zabieraja Ci dowodu natychmiast nie masz nic do gadania.. i zgarniasz mandaty za byle co ("gasnica, przegladad sie skonczy... a moze woli pan miec zabrany dowod za szybki?")... tak,ze koszta przyciemniania przodu ladnie sie zwiekszaja :/ dodatkowo mialem bardzo czeste kontrole, i samochod przeszukiwany... pewnie narkotykow szukali :P ehh kolorek czarnej perly robil swoje :D

sam bagazowy nie wyglada zle, bo fabrycznie szyby tam byly znacznie jasniejsze niz tyl z przodem... na wiosne pomysle czy aby nie dokleic ich jeszcze... :P taka 50% byla by chyba ok.

A widocznosc, w golfie mialem bardzo dobra, nie wiele jej sie stracilo nawet po zmierzchu.

Autko ladnie sie reprezentuje male przerobki i bedzie gites.A co do koloru jesli ladnie zrobisz samochod to i kolor sie na nim bedzie podobal wszystko zalezy od wygladu.

taak to juz wiem, nawet mi sie bardzo spodobal ;) ale wciaz wstrzymuje sie z felami... bo kasa zawsze rochodzi sie na cos innego zanim zdaze nazbierac konkretna sume

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2007, 09:11 _________________________________________________kupilem nowe felunie! ori audi 17'' :thumbup: jutro zaloze i zrobie zdjecia calosci :) ciekawe jak bedzie sie prezetowac....

(szczyt szalenstwa, mialem kupic sobie ciuchy.... kupilem felgi :rolleyes:)

280943652aj4.jpg

Opublikowano
  • Autor

no i fele zamontowane :D prosze o oceny :] mi podoba ja sie bardzo!!

0000026mw1.th.jpg

0000027pr3.th.jpg

ps. wiecej zmian nie przewiduje, no moze te szyby delikatnie przyciemnic z przodu.

Opublikowano

fela ladnie sie prezentuje... te szyby to przyciemnij bo ja zdania nie zmieniam :) albo wszystkie oprocz czolowej albo zadnej jak dla mnie :)

a i progow od s4 oraz tylnego zderzaka nie szukasz ? ladnie by to wszystko sie wtedy uzupelnilo

i zmienilbym jeszcze wydech :) i wtedy juz bedzie kozak

ale i tak prezentuje sie na + z tymi valeo na przodzie zderzaczkiem s4 i teraz do tego ladna klasyczna felga .... :)

Opublikowano

Gik pamiętam jak pierwszy raz oceniałem Twoja furkę, jak tylko kupiłeś... Kurcze zmieniła się ta Twoja żaba :tongue4: Śliczne felgi, sam bym sobie takie sprawił :decayed: Ile dałeś? :naughty: Dwie rzeczy mi się nie podobają... Po pierwsze wydech :kwasny: Po drugie ten chromowany element na dole drzwi?? czy ja dobrze widzę?? Przydałoby się pomalować te dokładki na dole drzwi - progi i zderzak tylni pod kolor, może nie widać tego aż tak bardzo ale gdyby było w kolorze to by wyglądało super! A i jak robisz fotkę którą chcesz pokazać ludkom to umyj autko :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

akurat padalo... w sumie to... caly czas pada ;) a fotki ladne to porobie gdy znow pojade do siebie w gory... wtedy tez bede mial sporo wiecej czasu, w Szczecinie gdy mam piekna wypolerowana fure golebie zlatuja sie i... ( za kazdym razem!! sasiad je hoduje.... co za wiocha)

listwa chromowa ma funkcje bardziej ochronna... jako,ze czesto wsiada do niej pol mojej rodzinki a oni nie przywiozuja uwagi czy cos jest kolo drzwi czy nie, nawet gdy wrzeszcze,ze jest :( (juz pare razy ocalila moj lakier ) pozatym jest na tyle skromna,ze nie wyglada naprawde zle.. lepiej niz te wokol szyb.

a te dokladki.. mm mozei rzeczywiscie warto je pomalowac... zobacze na wiosne :P

wydech... nie zmieniam go jaki kupilem niech zostanie, nie mam ochoty kupowac calego ( bo srodkowego tez nie mam... )

a progi od s4... kuszace tak samo jak gril pieknie by wygladalo.. ale kasa ;P jak narazie jest ok... te szybki 50% na wiosne zrobie i bedzie bardzo dobrze.

dziekuje za oceny :D