Dawid3369 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Witam mam problem może ktoś się już spotkał z tym mianowicie mam audi a4b5 1.9tdi 2000r problem z wskazówka od temperatury pod laptopem wyświetla mi cały czas 28stopni wymieniłem czujnik przy chłodnicy i przy termostacie test zegarów wyszedł prawidłowo co to może być pomóżcie bo nie mam już pomysłu a nie chce zeby mi sie przypadkiem zagotował przez ten wskaźnik Wysłane z mojego LG-H830 przy użyciu Tapatalka
iwadrian Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Raczej mało prawdopodobne, nawet na otwartym cały czas termostacie temp płynu w silniku będzie wyższa, jakieś 60-70 *C przynajmniej. Sprawdź temperaturę węży. Licznik i laptop tą samą temp pokazują? Edytowane 8 Maja 2017 przez iwadrian
Dawid3369 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Na liczniku nie ma żadnej reakcji wskazówka jest caly czas tak jakby samochód był zimnny nie drgnie nawet. 1mm.
Dawid3369 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 A moze jest 3 jakiś czujnik o którym nie wiem A jest za to odpowiedzialny?
Adrian1727 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 12 godzin temu, Dawid3369 napisał: A moze jest 3 jakiś czujnik o którym nie wiem A jest za to odpowiedzialny? Nie wiem jak jest w dieslach ale ja mam w 1.8 czujnik g62 znajdujący się w króćcu przy głowicy, i to on jest odpowiedzialny za temp. przekazywaną na komputer,licznik itp. Wydaje mi się że u ciebie też jest ten czujnik, sprawdź
Rekomendowane odpowiedzi