Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6]Bose i kostki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

ostatnio zakupiłem sobie a4 b6 z systemem bose, lecz bez radia. Sięgając wgłąb wykopałem takie kostki jak na zdjęciu poniżej

239a84cd99cb2.jpg

401ec014b09c5.jpg

. Wydaje mi się, że powinna być jeszcze kostka brązowa na głośniki przód, lecz nie mogę jej nigdzie zlokalizować. Cały klimatronik wyjęty i szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć.  Chciałbym się jeszcze was upewnić czy dobrze myślę i gdzie mogę ją ewentualnie znaleźć bo już nie wiem. Wcześniej w aucie było chyba Audi concert (znalazłem całą książeczkę radia w aucie) 

A jakby komuś jeszcze pomogło to chyba jest jakiś starszy bose na brązową wtyczkę
 59adba6d789c8.jpg

Edytowane przez Pogromcamocy

Opublikowano

Jaka brązowa kostka?
jak masz bose to wszystkie głośniki w aucie są podpięte do wzmacniacza bose a z radia idą tylko kable sygnałowe do wzmacniacza i to widać że masz tam w tych kostkach. Kup fabryczne radio, podłącz i będzie wszystko grało, chyba że coś jest uszkodzone.

Opublikowano
  • Autor

18 godzin temu, kdawid napisał:

Jaka brązowa kostka?
jak masz bose to wszystkie głośniki w aucie są podpięte do wzmacniacza bose a z radia idą tylko kable sygnałowe do wzmacniacza i to widać że masz tam w tych kostkach. Kup fabryczne radio, podłącz i będzie wszystko grało, chyba że coś jest uszkodzone.

Chodziło mi o standardową kostkę głośnikową ISO. Dzięki wielkie za odpowiedź, zaopatrzę się w adapter i zobaczę czy będzie hulać.

Opublikowano

Jesli kupisz concerta to nie potrzebujesz zadnych adapterow. Jesli masz w planach niefirmowe radio to rzeczywiscie adapter brdzie potrzebny z tej wielopinowej kostki. Dodatkowo musisz podciagnać +12v po stacyjce oraz dodać separator antenowy.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, bobikos napisał:

Jesli kupisz concerta to nie potrzebujesz zadnych adapterow. Jesli masz w planach niefirmowe radio to rzeczywiscie adapter brdzie potrzebny z tej wielopinowej kostki. Dodatkowo musisz podciagnać +12v po stacyjce oraz dodać separator antenowy.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ok, dzięki za dodatkowe info.

Wszystko już wiem, także można zamykać :)