Piotrek23 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich! Chciałem zaprezentować swoje autko. Mianowicie wpadła mi w ręce ładna A4 B6 więc postanowiłem się pobawić :-) Był w niej 3.0 v6 lecz wpadła lepsza jednostka - 2.7 biturbo generująca 265km w serii. - Zostały obszyte fotele w czarną skórą z białymi oparciami - Zamontowałem kierownicę z A6 s-line - Obszyta podsufitka (być może słupki niedługo też się zrobi) - grzane, elektrycznie pompowane fotele - Zamontowane zawieszenie Koni z regulowaną wysokością -wpadła kevlarowa tarcza sprzęgła od Radzikowskiego razem z nowym dociskiem - turbosprężarki po regeneracji - nowe tarcze hamulcowe - wyrzucona wiskoza, przerobione chłodzenie na wentylator elektryczny i wiele innych... Auto ma 6 biegową skrzynię manualną i napęd Quattro. Autko ma oryginalny przebieg 102tyś km potwierdzone Duńskimi przeglądami ( silnik o przebiegu 180 tyś km). Miała jednego właściciela przede mną. Nic nie malowane (oprócz rur pod maską), nie zmieniane. Cała w oryginale. Rzadko spotykany okaz. :-) Jeśli nie sprzedam planowana moc napewno ulegnie zmianie razem ze sprężarkami, itp co by wygenerować te 400hp+ Przydałby się s-line i RNS-e ale to już inna bajka. Na razie pochłonęła trochę grosza i muszę odsapnąć Kilka zdjeć: Edytowane 14 Maja 2017 przez Piotrek23
Piotrek23 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 ehh 5 minut tylko człowiek się spóźni..
simon koszalin Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Super furacz i ten silnik... Masakra Tylko te dekory az kłuja w oczy
Vagman Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Oo Paniee pozazdrościć tego co pod maską fotele bardzo fajnej koncepcji są to "seryjne materialy" obszyte skóra ?
dekiel 13 Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Doobra baza do modófff. Drzewo z listw i kierę ori bym zmienił . Z zewnątrz końcówki wydechu . można przypylić kierunki tylne i boczne szprajem MOTIPA , będzie wersja smoke. Spioler na klapie ewentualnie no i fele z slinem .
Piotrek23 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 fotele obszyte skórą, seryjny materiał zdjęty ogólnie chciałem mieć coś kontrastowego żeby się wyróżniało z tłumu. Należałoby jeszcze środkową część boczków zrobić białą skórą ale są zrobione czarną niestety
Rekomendowane odpowiedzi