Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wreszcie jest .... a4b8 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, spokoj, :D , bo teraz bedzie 5 stron pitolenia o znaczku, chce miec znaczek - niech ma. Moze powoli do tego znaczka uzupelnia reszte, zeby pasowalo :kox:

Dalbys wiecej fotek Twojego auta, bo niedosyt mam :wink:

Opublikowano
  • Autor

Pisałem, że jak kupowałem znaczek już był... więc zdejmować nie będę.. a to z rzucaniem się nijak ma ... nikogo nie obrażam ale jak się komuś - bo ma wypas furę - moja nie podoba .. trudno... płakać nie będę ;)

Godzinę temu, _Andrzej_ napisał:

Dobra, spokoj, :D , bo teraz bedzie 5 stron pitolenia o znaczku, chce miec znaczek - niech ma. Moze powoli do tego znaczka uzupelnia reszte, zeby pasowalo :kox:

Dalbys wiecej fotek Twojego auta, bo niedosyt mam :wink:

Jak będę w domku nie ma sprawy podeślę... czekam na opony bo zamówiłem 225/55/16 na razie takie - kasa idzie na tarcze i klocki oraz wymiany płynów oraz 2% do US i przerejestrowanie ... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

TEMAT ZAMKNIĘTY... dziękuję co niektórym za otrzymane odp. na moje pytania bo po to temat założony.

Opublikowano
47 minut temu, RafaelloXI napisał:

Pisałem, że jak kupowałem znaczek już był... więc zdejmować nie będę.. a to z rzucaniem się nijak ma ... nikogo nie obrażam ale jak się komuś - bo ma wypas furę - moja nie podoba .. trudno... płakać nie będę ;)

Nie ma sie co dasac. Chlopaki po czesci maja racje, chcieli Ci pewnie zaoszczedzic komentarzy jak ktos zobaczy A4 z S4 znaczkiem, no ale to juz Twoja sprawa.  

Opublikowano
  • Autor

I super.. lubię krytykę ale na poziomie... a nie że zero, dno czy inne pajacowanie....

po raz enty .. tak kupiłem...^_^

Opublikowano
10 godzin temu, Bieniek napisał:

Ale o co Ci chłopaku chodzi???

Nie mam R8,a chcę mieć to co mam wszystkim wmawiać, że mam r8??

A jak .... R8 B6 :naughty:  :facepalm: :banan:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, _Andrzej_ napisał:

A jak .... R8 B6 :naughty:  :facepalm: :banan:

taaa a ja chce polecieć na Księżyc... hahah :facepalm:c:grin:

Opublikowano
8 minut temu, RafaelloXI napisał:

taaa a ja chce polecieć na Księżyc... hahah :facepalm:c:grin:

To wtedy stage 6 musisz wyrezac dodatkowo  :grin:

Edytowane przez _Andrzej_

Opublikowano
  • Autor

:grin:

Opublikowano
13 godzin temu, _Andrzej_ napisał:

Nie ma sie co dasac. Chlopaki po czesci maja racje, chcieli Ci pewnie zaoszczedzic komentarzy jak ktos zobaczy A4 z S4 znaczkiem, no ale to juz Twoja sprawa.  

problem w tym, że ja nawet tego znaczka nie widzę :decayed: dlatego tak dopytuje co ma wspólnego z S4 ;) no chyba, że mi się jakieś zdjęcie nie wyświetla - widzę dwa

Opublikowano
Godzinę temu, jedrekx napisał:

problem w tym, że ja nawet tego znaczka nie widzę :decayed: dlatego tak dopytuje co ma wspólnego z S4 ;) no chyba, że mi się jakieś zdjęcie nie wyświetla - widzę dwa

Też tylko dwa widzę, dlatego poprosiłem o więcej........  i czekamy ...:wink:

Opublikowano
  • Autor

IPomożecie.. :hi:

Poczytałem troche już i nie mogę wejścia w inne ustawienia w komputerze ( wciskam jednoczesnie CAR i SETUP ) i nic na YT widziałem, że tak robią- chce ustawiać składania lusterek oraz spalanie. Dzieki

Opublikowano
3 godziny temu, RafaelloXI napisał:

IPomożecie.. :hi:

Poczytałem troche już i nie mogę wejścia w inne ustawienia w komputerze ( wciskam jednoczesnie CAR i SETUP ) i nic na YT widziałem, że tak robią- chce ustawiać składania lusterek oraz spalanie. Dzieki

Moze masz zablokowana menu. Podlacz pod komputer i odblokuj. Znajdziesz na YT jak zrobic.

Edytowane przez _Andrzej_

Opublikowano
  • Autor

:facepalm::kwasny:

Ok thx :wink:

Opublikowano

Nie chcę być upierdliwy i wracać do wcześniejszego tematu, ale proponuję usunąć z nazwy wątku "s4". ;) ludzie wchodzą tutaj z myślą, że zobaczą wyrezane s4, a po chwili widzą serię a4 b8 i zaczynają komentować z zawodem. Unikniesz w ten sposób niepotrzebnych opinii. To tylko moja mała sugestia. ;)

Powodzenia w modach i bezawaryjności. :)

Opublikowano
2 godziny temu, Mango155 napisał:

ludzie wchodzą tutaj z myślą, że zobaczą wyrezane s4,

Albo wirusa na jakies 340 kuca i opis moze zostac :D