Opublikowano 10 Czerwca 20179 l Panowie podpowiedzcie dzisiaj rano jak otwierałem auto nie zapaliło się podświetlenie wnętrza (na nogi dział, w drzwiach działa a sufit nie świeci). W środkowym położeniu nic, jak przełączę na 1 to albo przez chwilę słychać takie ciche brzęczenie albo nic się nie dziej. O co chodzi? Mała korekta do tematu: na ustawieniu środkowym przełącznika po otwarciu drzwi lampki przez chwile ledwie świecą i gasną na ustawieniu 1 lampki mrugają trzy razy i gasną lampka tylna nie reaguje wogóle i na otwarcie drzwi i ręczne włączenie ale reagują te dwie małe okrągłe lampki które są z przodu i można je włączyć i wyłączyć a na początku też nie reagowały. Edytowane 10 Czerwca 20179 l przez seb100
Opublikowano 10 Czerwca 20179 l Autor Panowie lampki uruchomione ale... Zadziałały dopiero jak odłączyłem jedną z kostek które znajdują się z drugiej strony tego panelu. Były trzy od czujnika temperatury do klimy, taka szeroka zasilająca i taka malutka i teraz pytanie od czego była ta malutka. Po jej odłączeniu oświetlenie środka ruszyła ale nie działa tylna lampka w podsufitce tak jak wcześniej czy to była zasilenie tylnej lampki czy coś innego?
Opublikowano 11 Czerwca 20179 l Autor To ci merytoryczna odpowiedz! W takim razie inaczej: są trzy kostki jedna czarna na pewno zasilająca, jedna niebieska ale od czego? i jedna malutka też czarna którą odłączyłem ale nie wiem od czego jest?