tomi790 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mam pytanie - czy ktoś może podesłać jakiś schemat wymiany listwy zewnętrznej drzwi przy słupku środkowym (chodzi tą błyszczącą) w kolorze czarnym?
nygus069 Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Z tego co pamiętam to szybe opuść ,i trzeba uszczelkę wyciągnąć z drzwi do góry ,popsikaj silikonem do uszczelek będzie lżej. Listwa jest przykręcona wkrętami -będziesz widział
tomi790 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 A nie trzeba demontować boczka drzwi żeby ją wymienić?
tomi790 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 może ktoś wspomóc schematem z ELSY jak to ogarnąć (przejrzałem tą online na forum ale bez rezultatów)?
tomi790 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Słabo z pomocą na forum w związku z moim pytaniem. Podpytałem przy okazji w ASO i nie jest to taki prosty temat. Otóż trzeba ściągnąć tapicerkę drzwi, uszczelkę wokół ramy okna, szybę i dopiero można się dobrać do tej listwy. I chyba jest też na trzech nitach. Więc wymianę samemu śrdnio widzę ?
tomi790 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W ASO twierdzą że jest. Ale dopóki się nie rozbierze to nie będzie wiadomo. Jak ktoś ma pojęcie jak to dziadostwo wymienić chętnie pomogę w wymianie ?
Rekomendowane odpowiedzi