Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sprawdzenie wentylatora bez grzebania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mogę jakoś sprawdzić. bez zabaw z kabelkami, czy wentylator mi się załącza? Dzisiaj po 5-10 min w korku w prawie 30stopniowym upale wyskoczyło mi ostrzeżenie o przegrzaniu. Patrzę, a tu jakieś 120 stopni na wskaźniku. Zjechałem na bok, postałem 5min i ruszyłem z ogrzewaniem kabiny na maxa. Trochę spadło i dojechałem na parking. 2h później wracałem, korków nie było, temp cały czas 90. Parę tygodni temu w upale podobnym miałem taki sam problem, ale wtedy poszedł mi króciec, uciekł płyn, więc myślałem, że to było przyczyną. Teraz króciec nowy, płynu nie ubywa i dopiero dzisiaj w takich niesprzyjających warunkach pojawił się problem.
Wstępnie założyłem, że to wina wentylatora, ale nie znam się, do mojego mechanika dopiero za 2tygodnie jadę rozrząd i dopiero wtedy będzie mógł coś zobaczyć.
Czy jak zrobię rundkę po mieście i potem zostawię na chodzie na parkingu, to wentylator powinien się załączyć?

Edytowane przez petrosdbz20

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem rundkę po mieście, próbowałem szarżować i symulować korek (za oknem 25 stopni), ale wskazówka ani trochę nie drgnęła powyżej 90 stopni, a jak się zatrzymywałem, to wentylator stał w miejscu. Raz tylko udało mi się zobaczyć, że się bardzo powoli kręci