Mushu123 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć Po długich przygodach z A-czwórkami i jedną fantazją A6 C5 2.7BT postanowiłem spróbować A6 C6 z 3.0TDI Można rzec zaryzykowałem, bo o 3.0TDI można się sporo naczytać, ale jak by tak wszystko brać do siebie to by się chyba taczką w końcu jeździło ;P Autko fajne na wyposażeniu chyba wszystko co powinno być przynajmniej dla mnie, rozpisywać się nie będę widać w sumie na zdjęciach Macie pytania piszcie chętnie odpowiem. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Mushu123
darekef81 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Po zdjęciach aż znowu tyle nie widać ? Rozpisane zawsze lepiej wyglada ? Silnik ma złe opinie od tych co nie dbają lub kupili zaniedbany, innej opcji nie ma ? Brat miał nakulane. 450 tys w C6 i kula dalej do dziś nowy właściciel ? Daj więcej zdjęć ?
cinkers Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Auto ciekawie wygląda ale więcej zdjęć wskazane. I przede wszystkim lista "to do" obowiązkowo
Mushu123 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Cześć Jutro dorzucę parę fotek Autko ma : Tapicerka czarna S Felgi S Zawieszenie S Kierownica i gałka biegów S Fotele S Silnik lekko podkręcony, nie puszcza ani trochu dymka Ma również ori hak wypuszczany spod zderzaka, jak dla mnie strzał w 10, świetne rozwiązanie !! Ogólnie fajne pojemne i szybkie auto, mam w sumie już spore porównanie bo się troszku Audi przetestowało. Quattro w sumie jak w każdym jednym A4 B5,B6,B8 dynamika lepsza niż w A6 C5 2.7 BT na serii, ale krótkie biegi . Generalnie chyba najlepszy kompromis między małym spalaniem a osiągami. Po trasie przy 140km/h na tempomacie spalanie z fisu wychodzi 6.5l Edytowane 2 Lipca 2017 przez Mushu123
Rekomendowane odpowiedzi