Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie mogę zainstalować systemu - POMOCY !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie komputer na który jest przypisany Windows (sticker licencyjny) ale nie jest zainstalowany. Problem jest w czym innym - jak próbuję zrobić rozruch komputera z plyty CD z systemem to wymagane jest naciśnięcie jakiegoś klawisza. Komputer ten nie posiada starego gniazda PS2 na klawiaturę więc z uwagi na to,że nie mam klawiatury na USB to kupiłem przejściówkę USB-PS2. Tak podłączona klawiatura też nie chce zadziałać przy podłączeniu do komputera bez zainstalowanego systemu operacyjnego . Co robić ???? Nie da się uruchomić komputera bez klawiatury z jakiegoś CD startowego ???

Opublikowano

Spróbuj w BIOSIE ustawić USB Keyboard Support na Enabled

Opublikowano

A jak nie pomoże to coś takiego jeszcze: "USB Legacy Support"

Opublikowano
  • Autor

Spróbuj w BIOSIE ustawić USB Keyboard Support na Enabled

A jak wejść do BIOS-u skoro nie działa klawiatura ???

Opublikowano

Hehe no tak. To tak jak znany komunikat: "Keyboard error, press F1 to continue" :)

A tak na poważnie to dziwne. Płyta chyba dość nowa jest skoro nie ma już w niej PS2. W starszych się zdarzało, że klawiatury USB odpalić się nie dało ale na tej powinna działać. Próbowałeś może jakąś inną klawiaturę podłączyć?

Opublikowano
  • Autor

No nie próbowałem , bo mam tylko klawiatury z wtyczką PS2. Próbowałem przez taki adapter http://allegro.pl/item525509092_z1_nowa_przejsciowka_z_usb_na_ps_2_2_x_ps2_f_vat.html ale też nie chce klawiatura zadziałać. Myślę,że zadziałała by pewnie jakby był już zainstalowany system.

Jeśli chodzi o komputer to taki http://allegro.pl/item524253983_hp_piv_2_8_ghz_512_40_winxp_fv_gw_tanio.html[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 11:40_________________________________________________Wychodzi na to,że większość starych klawiatur nie działa na USB poprzez adapter USB-PS/2. Pożyczyłem klawiaturę z wtyczką bezpośrednio na USB i ruszyła instalacja XP tak więc do nowych komputerów musi być klawiatura z USB, a nie żadne przejściówki.