Dawid94 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Witam serdecznie. Po sprzedaży Audi A3 Kupiłem a4 ma służyć jako dupowóz. Do rzeczy: Audi A4B6 sedan 2003r 1.8t BFB 163km z wyposażenia: Xsenon el. fotele el.lusterka+el składanie i reszta którą ma każda b6. Co do planów już część została zrealizowana takim jak założone gwintowane zawieszenie ta technix i koło RS6 18 8j opona 215/40 dystans przód 15mm tył25mm. Jakieś plany w głowie są priorytetem jest E30 która w końcu chciałbym sie pochwalić. A co wyjdzie czas pokaże. Jest mnóstwo rzeczy o których nie wiem jeśli chodzi o b6. Z czasem będę się zagłębial w temat. Mam nadzieje ze to forum mi pomoże. Z każdym modem będę aktualizował temat Na najbliższy czas jak wrócę do pl na lato na pewno nowe koło o jeden rozmiar większe. Teraźniejszy steup zostanie na zimę. Więcej grzechów nie pamietam. Wybaczcie za jakość zdjęć wszystko robione na szybko bez żadnego przygotowania Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Dawid94
Rekomendowane odpowiedzi