Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moduł haka mp2rs w A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy zmieniam gniazdo haka z 7 pin na 13 bo potrzebuje mieć na wyjściu haka wsteczny . Moduł uniwersalny firmy quasar elektronics wszystko ładnie wpięte bez problemu z wyjątkiem kabla do czujników parkowania bo moduł ma taką opcję że je dezaktywuje po wpięciu przyczepy. Poniżej link do instrukcji montażu i schematu jaki otrzymałem. Jak ktoś zna się na rzeczy to proszę o pomoc gdzie wpiać ten różowy przewód do parktronika bo nie ukrywam że pikające czujniki podczas cofania z bagażnikiem na rowery są irytujące. Wiem wiem jak miałem gniazdo 7 pin to pikały i dawałem radę ale skoro moduł ma taką opcję to fajnie było mieć ją aktywną. http://www.lukasus.nazwa.pl/szarmach/allegro/haki/MP2RS.PDF

Drugie pytanie ile powinien wytrzymać akumulator na włączonym zapłonie i świetle cofania oraz lampkami w podsufitce ? Mi wytrzymał coś koło 40min potem aku padło i już nie odpaliłem a zaznaczam że aku ma 95ah więc kobyła duża. Stawiam że już dożył swojego czasu ma ponad 5,5 roku .

Opublikowano
  • Autor

Napisałem do producenta i odpisal jak trzeba to zrobić już wszystko ładnie działa. Bez przyczepy park tronik działa wpinam przyczepę przestaje pipac. Temat można zamknąć. 

• 6 lat później...
Opublikowano

Witam i jak sobie poradziłeś wystarczy gdzieś wpiąć ten różowy kabel czy trzeba dokupić moduł PDC-Buzzer-OFF ?

Edytowane przez akj123