A4 B5 1Z - prośna o analizę logów
0

    1 odpowiedź w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Killer1984    0

    Witajcie,

    Od jakiegoś czasu auto stało się mułowate, przy jeździe autostradowej i przy wyprzedzeniu czuć, że moc pływa (przyśpiesza nierównomiernie). Pompa regenerowana ze 2 lata temu (nastawnik stary).

    Basic settings:
    Grupa 003: http://vaglog.pl/log-003_XchWIe2.html
    Grupa 004: http://vaglog.pl/log-004_QwT3W40.html
    Grupa 000: http://vaglog.pl/log-000_KWSbSX.html

    Statyczny:
    Grupa 003: http://vaglog.pl/log-003_3DU4g.html
    Grupa 004: http://vaglog.pl/log-004_8qS8W.html
    Grupa 007: http://vaglog.pl/log-007_GnBqy.html
    Grupa 013: http://vaglog.pl/log-013_0S91r.html
    Grupa 000: http://vaglog.pl/log-000_hY2UYtN.html
    Grupa 001: http://vaglog.pl/log-001_1ra7659.html

    Dynamiczny:
    Grupa 003: http://vaglog.pl/log-003_hpY7f.html
    Grupa 004: http://vaglog.pl/log-004_3r483.html
    Grupa 008: http://vaglog.pl/log-008_arTvF.html
    Grupa 010: http://vaglog.pl/log-010_58PE2U.html
    Grupa 011: http://vaglog.pl/log-011_f1gLrvK.html
    Grupa 000: http://vaglog.pl/log-000_6pdR85.html

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

    • Latest Registered Members