dobrowola1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witam, tak jak w temacie, szukam osoby, która potrafi w lubelskim wymienić manetkę wycieraczek i zaprogramować pełny FIS w moim Audi. Niestety najbliżej znalazłem w Sandomierzu 120 km od Lublina, może jest gdzieś bliżej zakład poza ASO gdzie mi to wykonają kompletnie ? Pozdrawiam Michał
markus85 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Masz FISA ale nie masz aktywnych pełnych funkcji? Ja w sharanie miałem tak że miałem pełnego Fisa ale nie wyświetlał mi spalania, dystansu itp., wystarczyło podmienić menetkę, dołożyć 2 przewody i aktywować vagiem. W sumie z 2 godziny zabawy. Mogę pomóc w Lublinie jak coś to pisz na PW.
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Żadnych przewodów nie trzeba dokładać ?
MariuszKK Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Da radę to ogarnąć. Przyjedz na zlot pod arenę, to pogadamy [emoji5] Być może potrzebne będzie dołożenie jednej masy przy liczniku, bo włączeniu FIS będzie krzyczał, że nie ma płynu do spryskiwaczy [emoji12]
Excallibur Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Idzie to ogarnąć, sam się za to zabieram już jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi