shinec Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam wszystkich, jak zapewne wielu z Was tak i ja stoję przed dylematem remontu silnika 2.0 TFSI biorącego olej. Mam b8 z 2010 roku, 2.0 TFSI CDNC s-tronic quattro i zakładam post aby każdy kto będzie miał podobny problem wiedział w jakie miejsce w Polsce się udać. Kilka osób na pewno poleca BS Auto-Polak oraz VAG expert naprawsilnik.pl (ceny do 12k). Jestem ciekaw czy można zdecydowanie porządnie wykonać remont w mniejszych kosztach niż wyżej wymienione. Proszę niech forumowicze którzy wykonali remont napiszą gdzie to zrobili i jaki był mniej więcej koszt.
wrclaguna Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mozna to o wiele taniej zrobic Sasiad robił tu VAG SERWIS Świlcza 467 36-072 Świlcza
shinec Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Słyszałem również dobre opinie o http://www.cartronika.pl/remonty-silników Po rozmowie z nimi powiedzieli mi ceny w granicach 4-7k. Chyba całkiem nieźle. Dodatkowo: Gregor10 VAG Serwis Świlcza 467 Corling Łukasz Ctr-tuning Frog Racing Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez shinec
Rekomendowane odpowiedzi