Rajmondo 0 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 W NorAuto widziałem preparat-sztyft do felg o nazwie Alu Wheel Paint. Producent informował, że można nim maskować rysy na felgach. Chciałem wypróbować, ale okazało się, że preparat dostępny jest w czterech różnych wersjach. Są wersje arctic, quarz, argento, viper. Różnią się nieco odcieniami. Jaki powinienem wybrać do felg Ronal R38? Czy ktoś próbował już tego typu preparatów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ja osobiscie nie wierze w takie wynalazki...kiedys kupilem specjalne kredki ktore mialy kryc rysy na nadwoziu... :confused: beznadzieja totalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmondo 0 Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Kredek do rys na lakierze próbowałem - faktem jest, że to ściema. Do lakieru to używam Tempo lub G3. Chciałem jednak wypróbować ten sztyft - jeśłi nie spróbuję, to nie będę wiedział Problem jest z tymi odcieniami. Pracownik Norauto nie mógł mi pomóc - nie wiedział jaki odcień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts