Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy da się to zmienić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o to miejsce w tunelu, gdzie w 96 roku sa 2 miejsca na napoje a w 95 nie ma i jest zwykłe miejsce na drobne :przebiegly: czy da się to wymienic, ale na wersje po I lifcie, tj miejsce na 1 napój + miejsce na drobne ??

kopiap10606991053x703cd5.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że musiałbyś cały tunel poliftowy wsadzic,łącznie z ramką od lewarka zmiany biegów :mysli:

Opublikowano

ja mam miejsce na drobne a ty uchwyt na napoje wiec mozemy sie wymienic :wink4:

Opublikowano

ale na wersje po II lifcie, tj miejsce na 1 napój + miejsce na drobne ??

chyba po I lifcie :wink4:

po drugim to jest tu zapalniczka i miejsce na drobne a napój jest w konsoli środkowej :naughty:

Opublikowano
gdzie w 96 roku sa 2 miejsca na napoje a w 95 nie ma i jest zwykłe miejsce na drobne

ja w 95 mam dwa uchwyty na napoje i kawalek za nimi miejsce na drobne (jak na dodanym przez Ciebie zdjeciu) :kox: a w poprzedniej a4 95 w miejscu na napoje mialem opisany przez Ciebie "tunelik "na drobne, a pod lokietnikiem w miejscu gdzie teraz mam na drobne mialem schowek na 4 tasmy magnetofonowe :kwasny:

a co do zmiany to raczej bez wymiany tunelu sie nie obejdzie. wystarczy ze zdejmiesz gumowa wykladzinke z tego otworu pod lokietnikiem zeby zobaczyc ze jest to odlane z tunelem jako jeden element. w przypadku tego drugiego otworu na drobiazgi na 99% bedzie tak samo. nie jest to element demontowalny tak jak uchwyty na napoje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na doczepkę do pytania - mam taki sam tunel, i.e. dwa napoje. Problem w tym, że jeden się zapadł i nie wychodzi, ale też nie do końca się chowa. Pyanie - czy któs z forumowiczów reperował taki patent? Da radę wyciągnąć sam mechanizm i poprawić sprężynki?

Opublikowano
  • Autor

z tego co sie orientuje to nie ma zadnych sprezynek, to jest poprostu tak jak popielniczka itp... jakoś to wyciągnąc idzie. ja tez nie moglem otworzyc ale podwazylem chyba srubokretem i jest oki

Opublikowano

Ja na doczepkę do pytania - mam taki sam tunel, i.e. dwa napoje. Problem w tym, że jeden się zapadł i nie wychodzi, ale też nie do końca się chowa. Pyanie - czy któs z forumowiczów reperował taki patent? Da radę wyciągnąć sam mechanizm i poprawić sprężynki?

nie ma sprezynek,tylko taki sprezysty drucik,one ''chodza''na takich prowadnicach,kiedys wB5 walczylem z tym i sie poddalem,bo dostep jest marny wyjalem oba i potem jak wkladalem,z pierwszym nie bylo problemow,a jak wkladalem drugi-pierwszy znow mi sie zapadal,i tak w kolko...az sie poddalem
Opublikowano

dzieki za info. jak mowicie ze wyjac idzie - poprobuje w wolnej chwili. najwyzej wypiernicze i pojemnik na drobne zrobie ;)

Opublikowano

dzieki za info. jak mowicie ze wyjac idzie - poprobuje w wolnej chwili. najwyzej wypiernicze i pojemnik na drobne zrobie ;)

albo na kasety magnetofonowe :tongue4: