Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co warto regularnie wymieniać/sprawdzać w audi a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od około roku jestem posiadaczem audi a4 b5 1.6 z gazem  Nie jestem pasjonatem motoryzacji,nie znam sie bardzo na samochodach zależy mi jednak aby auto mogło mi służyć jak najdłużej i chcę o nie zadbać

Chciałbym Was spytać na co waszym zdaniem warto sprawdzać i wymieniać w tym modelu ? Na teraz planuje wymiane wszystkich filtrów (czy marka ma znaczenie) i filtr gazu. Czy jest jeszcze coś  co warto sprawdzać ? Auto było jakiś czas temu na kanale i wymieniona została guba od przegubu,

Czasem zamek centralny mi nie łaczy, wtedy muszę mocniej drzwiami uderzyć aby się załączył.

Czy można też jakimś tanim kosztem wzmocnić siłe swiateł gdyż w nocy wydaje mi się że świecą trochę słabo.

Proszę o radę i najlepiej z linkami co warto kupić.

Myslałem o czyms takim http://allegro.pl/filtry-zestaw-vw-passat-b5-audi-a4-b5-1-6-1-8-4szt-i6574677935.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MWM3MmUzODYtNjgzMy00N2E1LWJlNDMtOTgyMGQwNTNjMjgyAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=427b3924-c620-4f42-a60a-639bf0182b3a

Opublikowano

Na pewno masz na miejscu jakiś sklep moto i tam Ci filtry mogą dobrać, jak nie to zajrzyj na fora sponsorowane. Firmy Knecht czy MANN. Przy filtrach zapewne myślisz także o oleju? Filtry gazu masz dwa.

Warto raz na jakiś czas sprawdzić zawieszenie, zainteresować się świecami, pozostałymi płynami/olejami.

Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki za pomoc :)