Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak dwóch kierunków z lewej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem wygląda następująco. kupiłem sprowadzoną ze Szwecji A4, okazuje się że dwa kierunki z lewej strony (przedni i tylni) nie działają a ten na błotniku działa. żarówki wymienione na nowe, bezpieczniki sprawdzone, kostka od lewej przedniej lampy była sprawdzona kontrolką czy wychodzi tam prąd od kierunków i jednak go tam nie ma. moje pytanie brzmi od czego zacząć szukanie przyczyny. wiem że przekaźnik jest pod awaryjnymi i czy to może być przyczyną. Pozdrawiam

Opublikowano

Kierunkami steruje MCE. Podłącz się pod kompa i sprawdź błędy. To ułatwi sprawę.

Opublikowano
  • Autor

zacznę od samego przeczyszczenia styków na wszystkich kostkach pinach itp, jak to nie pomoże to podłącze pod kompa.
znalazłem schemat z opisem i wiem na które zwrócić uwagę. a czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć czy to że żadne blędy nie są wyświetlane i brak szybkiego migania coś znaczy ? po prostu nie ma żadnych innych oznak ze coś jest nie tak poza tym że się nie palą
dzięki wielkie za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

DLA POTOMNYCH. walnięty był moduł MCE (nie wiadomo czemu nie dawał na lewy przedni i lewy tylni kierunek) prawdopodobnie któreś ścieszki były przepalone a tak naprawdę jedna Bozia wie co się stało. Koszt naprawy 180 zł (moduł sam znalazłem w używce)