Guwer Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich Ostatnio zauważyłem że mam pęknięte to sitko w przepływomierzu i moje pytanie czy można je jakoś wymienić; czy można je gdzieś dokupić czy trzeba wymieniać cały przepływomierz? Jeśli można to kupić i ma ktoś jakiś numer katalogowy to bym bardzo wdzięczny. Mój silnik to 1.6 ADP[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 17:23_________________________________________________no nikt mi nie pomoże???
TOM77 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Możesz poszukać używki przepływomierza z nieuszkodzoną obudową i przerzucić sam wkład, ale czy warto się bawić To już zależy od Ciebie :gwizdanie:
mirasx Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 jak ci obroty nie szaleją to przepływka ok,wymień samo to sitko poszukaj na szrotach,nie zaszkodzi zapytać się w motoryzacyjnym lub w ASO
wojtekce Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 wymieniać zgodnie z instrukcją filtr powietrza a sitko nie będzie potrzebne
Rekomendowane odpowiedzi