patrok45 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Witam, mam zamiar zmienić głośniki w drzwiach przednich.Problem jest w tym ze nie wiem jakie kupić by fajnie grały. Może ktoś wymieniał u siebie i podzieli się ze mną opinia lub poleci jakieś do kupna?
Soba Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja się zastanawiam nad tymi http://allegro.pl/hertz-dsk-130-glosniki-audi-a4-b5-1994-2001-przod-i7030183042.html, bo te oryginalne Nokia'owskie już swoje przeżyły
kłatro Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) jest możliwość pozostawienia fabrycznych "gniazd " głośników, ja się nie bawiłem w kombinowanie i ... fabryczne nokie - z nich pozostała tylko obręcz a " pajonka " usunąłem w powstałą ramkę wkleiłem głośniki - jbl GT5-402 ok 130,- są mniejsze bo to 10cm ale kosz idealnie pasuje w tak wyciętą obręcz - z głośników jak pamiętam usunąłem uszy - wszystko pasowało bez przerabiania tapicerki - są mniejsze ale fabryczny kaseciak z nimi pięknie robi ale hertz jak najbardziej - tylko maja osobne wysokotonowce Edytowane 21 Listopada 2017 przez kłatro
Rekomendowane odpowiedzi