gelo86 Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) Witam, czy jest ktoś na forum z Lublina lub okolic i posiada odpowiedni kabel do vcds i może to udostępnić na jeden dzień? Chodzi o audi a4b8, ewentualnie jakis powlecany do kupna Edited October 15, 2017 by gelo86
Galetto Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Posiadam oryginalny VCDS od ADAKO i wykonuję usługi diagnostyczne. W razie czego zapraszam na PW.
mlody020 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 W dniu 15.10.2017 o 12:38, gelo86 napisał: Witam, czy jest ktoś na forum z Lublina lub okolic i posiada odpowiedni kabel do vcds i może to udostępnić na jeden dzień? Chodzi o audi a4b8, ewentualnie jakis powlecany do kupna Cześć, kabla za blisko 2 koła, to Ci nikt nie udostępni na cały dzień. Ja też mam ori VCDS, więc jak coś to dawaj znać możemy się gdzieś umówić. Z tym, że ja nie zajmuje się diagnostyka itp. a mocniej hobbistycznie więc mogę nie wiedzieć czegoś co chcesz sprawdzić. Pisz na PW o co konkretnie chodzi.
Recommended Posts