Marcin_G Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Witam,Zbliża się wymiana oleju i chciałem zapytać czy przy tej okazji lepiej coś dodatkowo wymienić? Np filtr oleju palia albo coś? Wszystkie filtry były wymieniane 14k temu? I jeszcze jedno czy przy wymianie oleju da rade wymienić imbusa czy dużo rozbierania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szkita Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Jeśli chodzi o wymianę imbusa to jest to najlepszy moment, ale i tak rozbierania jest od groma i koszty rosną o jakieś kolejne 500zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marcin_G Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Jeśli chodzi o wymianę imbusa to jest to najlepszy moment, ale i tak rozbierania jest od groma i koszty rosną o jakieś kolejne 500zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sama wymiana ibusa 500? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szkita Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 W dniu 2017-10-18 o 21:28, Marcin_G napisał: Sama wymiana ibusa 500? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk TAK, ja tyle płaciłem. W razie awarii te 500zł to może na lawetę starczy, a gdzie reszta kosztów ewentualnej naprawy?
Rekomendowane odpowiedzi