Darek022 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Panowie, pomocy, wpadła mi śrubka w mały otwór pod pompą rozdzielaczową (przy rurach), i za nic nie moge jej wyciągnać. Z tego co mi sie wydaje, jest prześwit tej szpary aż do przodu. Stąd moje pytanie, bo nigdy nie zdjemowałem dolnej osłony, czy w zaznaczonym czrewonym kółkiem miejscu (nie patrzcie na inne oznaczenia, bo obrazek pożyczony z internetu) jest otwór na drugą stronę? Bo jeśli jest - bez zdjemowania tej osłony sie chyba nie obejdzie :/ Wybaczcie mi moje niekomprenecje Edytowane 19 Października 2017 przez Darek022
Darek022 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Sprawdziłem endoskopem, jest prześwit, bo od wewnętrznej strony zobaczyłem koło pasowe, dołączam sceen. Nieźle odwaliłem Duzo trzeba rodzierać żeby odnaleźć moją zgube? Edytowane 19 Października 2017 przez Darek022
Darek022 Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Rozebrałem, ale nie moge nic znaleźć, masakra, nie wiem co z tym zrobic. Przy okazji pasek rozrządu zmieniłem
tomek z Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 W dniu 25.10.2017 o 15:02, Darek022 napisał: Rozebrałem, ale nie moge nic znaleźć, masakra, nie wiem co z tym zrobic. Przy okazji pasek rozrządu zmieniłem leży na sprężarce od klimy jedno zębowe grabki i wyciągniesz
Rekomendowane odpowiedzi